Flyttefirma Aarhus

Et flyttefirma i Aarhus er et flyttefirma der har fysisk adresse i Aarhus og hjælper private og virksomheder med flytning i Aarhus og omegn. Skal du flytte lokalt i Aarhus, kan du derfor med fordel vælge Buchtrup da vi holder til i Hasselager.

Da vi har eksisteret som Aarhus flyttefirma siden 1943 er vi et af de ældste i flyttefirmabranchen i Aarhus. Vores mange års erfaring med flytning betyder at kan hjælpe både private og virksomheder i Aarhus med kvalitets flytteservice.

På denne side kan du læse om:

Flytning udført af Buchtrup Flyttefirma
Flytning udført af Buchtrup Flyttefirma

I 2019 var der godt og vel 892.000 flytninger fra et sted til et andet i Danmark, cirka 54.440 af dem var en flytning inden for Aarhus Kommune.

Er du mellem 20 og 29 år er du sikkert en af dem der selv flyttede i 2019. Ellers kender du med stor sandsynlighed nogen der gjorde det. Vi som flyttefirma i Aarhus har hjulpet en del af dem.

Enhver flytning bliver lettere af planlægning. Vi har på denne side samlet svar på nogen af de spørgsmål vi møder og gode råd til når du skal flytte i Aarhus. Herunder har vi samlet svarene på en del spørgsmål vi møder ved firmaflytninger og når vi hjælper private med at flytte i Aarhus.

Her på siden vil vi fortælle om vores erfaringer med det af flytte i Aarhus. Vi har samlet svarene på en del spørgsmål vi møder ved firmaflytninger og når vi hjælper private med at flytte.

Læs artiklen helt til bunds for ikke at misse et godt tip, råd eller trick til flytning i Aarhus.

Har jeg brug for et Aarhus flyttefirma eller kan jeg flytte selv?

For at skære helt ind til benet, så afhænger det af hvor meget der skal flyttes til dit nye hjem, hvilke ting der skal flyttes og hvor du skal flytte hen. Og selvfølgelig også i hvor høj grad du er interesseret i selv at pakke, løfte og køre – frem for at vælge et flyttefirma der yder kvalitet og sikkerhed.

Har du i løbet af artiklen besluttet dig for at bruge en lokal flyttemand, så kontakt os for at få et gratis og uforpligtende tilbud. Måske vi er dit flyttefirma?

Har du i løbet af artiklen besluttet dig for at bruge en lokal flyttemand, så ring til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud. Måske vi er dit flyttefirma?

Pris på flytning - hvad koster en flytning?

Hvad koster det at flytte? Hos Buchtrup Flytteforretning leverer vi en professionel flytning til en god pris.

Leder du efter det absolut billigste flyttefirma i Aarhus så er vi ikke dem du skal bruge. En sikker kvalitets flytning, hvor du også kan få rådgivning, er ikke gratis.

Når det så er sagt så kan du selv være med til at sætte prisniveauet for din flytning. For vi tilbyder billigere flytning til dig der gerne vil nedpakke og opstille selv.

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud og kommer også gerne ud og vurderer omfanget af flytningen. 

En billig flytning er en flytning hvor intet går i stykker. Hvor tiden bliver brugt fornuftigt og der værnes om dine ejendele og dit indbo.

Hos os leverer vi en grundig flytning. Hastværk er lastværk – det ved du jo. Men en grundig flytning kan sagtens være effektiv og ikke mindst sikker. Vi mener at en forhastet flytning ofte giver flere fejl.

Læs også vores artikel her hvor du kan få tips til at holde din pris på flytning indenfor dit budget.

Akut flytning

Det sker at ændringer i ens liv gør at en flytning ikke kan vente. Vi kan hjælpe dig hvis du står i en situation hvor du har brug for en akut flytning.

Vi er mennesker, ganske som du og vi har forståelse at for alting ikke altid går som man havde regnet med. Års erfaring har lært os at alt kan ske. Dukkede flyttemanden du havde bestilt ikke ikke op? Røg vennernes hjælp til flytning i svinget?

Vi hjælper dig dig gerne, det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon eller skrive til os på mail. Vi gør hvad vi kan for at give dig den bedste flytte oplevelse.

Flytning af klaver eller flygel

Opretstående klaver
Skal du have flyttet et klaver eller et flygel er vi den rette partner til opgaven

Står du og skal have flyttet et klaver eller et flygel er vi det rette flyttefirma til opgaven.

Da alle vores flyttevogne er udstyret med luftaffjedring og du er dækket af et af markedets bedste flytteforsikringer, kan du være sikker på at vi er med på noderne når der skal spilles op til klaverflytning.

I videoen herunder kan du se hvordan vi flyttede et flygel fra 22. etage-

Planlægnings evner og erfaring er afgørende i sådan en flytning!

Opbevaring af flyttegods

Lagerhotel og flyttegodsopbevaring
Lagerhotel og flyttegodsopbevaring
Nogen gange er der behov for opmagasinering af ejendele og flyttegods i kortere eller længere tid. Hvis du har behov for opbevaring af møbler og flyttegods kan vi tilbyde tørre opvarmede ventilerede og tyverisikrede faciliteter til opmagasinering. Læs mere om opbevaring og lagerhotel her.

Hvordan forbereder jeg min Aarhus flytning?

Hvis du vælger os som dit Aarhus flyttefirma kan vi stå for nedpakning, transport, opbevaring og opstilling.

Det betyder at du nærmest ikke skal flytte en finger i forbindelse med flytningen. Du kan bare slappe af og lade os tage det tunge læs op og ned af trapperne.

Dog er der en del du selv kan gøre og mange ting du skal huske i forbindelse med en flytning.

Fortsæt med at læse eller hop direkte til “9 ting du skal huske når du flytter”

Hvad kan et flyttefirma tilbyde?

Et flyttefirma kan tilbyde dig nedpakning, transport, opbevaring og opstilling af alle dine ejendele. Et godt flyttefirma kan samtidig sikre dig at du får en god oplevelse på din flyttedag og dagene før og efter.

Som dit Aarhus flyttefirma, sørger vi for at gøre din flytning så stressfri som overhovedet muligt, så du kan koncentrere dig om de vigtige ting.

Vi tilbyder også luftaffjedrede og klimastyrede flyttebiler, så du ved at dine ejendele er i trygge hænder.

Vi er meget stolte over at kunne transportere dine ting sikkert igennem hele flytningen, men vi har alligevel valgt at få den bedste transportforsikring, så du kan være sikker på at være fuldt dækket i tilfælde af skader eller tab.

9 ting du skal huske når du flytter


Trustpilot

Buchtrup Flytteforretning

Anmeldelser

Annika Bargisen 14. November 2017

Trustpilot
Super hurtig og professionelt stykke arbejde.... Rimelig pris Kan varmt anbefales

Jess 25. April 2018

Trustpilot
Hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint

Adam Hansen 28. September 2018

TrustPilot
Super service, god kommunikation og hurtige. De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed. Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

Anette Cecilie Skriver 22. November 2018

TrustPilot
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden. Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)

Jørgen Peter Erthøj 29. December 2018

TrustPilot
Kan anbefales Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt. Koordineret planlægning. Jørgen Peter Ærthøj

Jens Leipziger 4. Juni 2019

Trustpilot
Alt gik som det skal Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.

Murray Stewart 24. Januar 2019

TrustPilot
Min fjerde flytning hos Buchtrup Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!

LM 6. Januar 2020

Trustpilot
Så let kan det tunge gøres :-) Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib