Flyttefirma Aarhus Pris?

Hvad koster det at flytte med flyttefirma i Aarhus? Hos os kan vi sammensætte en pris der imødekommer dit flyttebudget. Du kan enten få et flyttetilbud eller bruge os til flytning på timepris. Du skal dog vide at en billig flytning ikke altid er en god flytning. Læs mere herunder hvor vi kommer med tips til hvordan du kan hjælpe dig selv med at holde prisen på din flytning i dit niveau.

Få hjælp af venner, familie og naboer

Selvom vi som Aarhus flyttefirma selvfølgelig kan få din flytning til at være en sikker flytning, en let flytning og en så effektiv flytning som muligt, så kan du selv stå for nedpakning af dine ejendele.

En flytning kan sagtens være en fest, en mulighed for at få ryddet op eller en chance for at se mennesker du ikke har set længe. Få derfor hjælp af familie, venner og måske endda din rare nabo til at pakke flyttekasser, skille møbler ad og skrue hylder ud af væggen. 

Det kan sagtens være hyggeligt og samtidig en måde at gøre flytningen med dit Aarhus flyttefirma billigere.

Flyttekasser

Flyttekasse
Som Aarhus flyttefirma tilbyder vi lån af vores flyttekasser i professionel kvalitet

Til enhver flytning er flyttekasser et must. Nogen låner flyttekasser af venner eller kollegaer, andre køber dem i BauhausJem&FixSilvan eller Harald Nyborg. Hvis vi som Aarhus flyttefirma skal hjælpe med flytning i Aarhus tilbyder vi at du kan låne flyttekasser hos os. Så slipper du for at skulle skille dig af med dem efter endt flytning. 

Som så meget andet hænger pris sammen med kvalitet. Derfor kan du sagtens købe dine flyttekasser for billigt. Vores flyttekasser er af professionel topkvalitet. 

En flyttekasse skal kunne holde til det der kommer i den. 

Beskyttelse af flyttegods

Bobleplast
Til en flytning skal du værne om flyttegods. Brug eventuelt bobleplast til at passe på dine ejendele

Buchtrup Flytteforretning, dit flyttefirma i Aarhus, står ofte for komplet nedpakning af flyttegods. 

Hvis du selv står for nedpakningen af dine ejendele, skal du på bedste vis sørge for at det er pakket som godt som muligt. Du ønsker jo ikke at dine ejendele skal gå itu under flytningen. 

For at sikre det der skal flyttes så godt som muligt kan bruges alt fra bobleplast, aviser, indsatser til flyttekasser, pakkeskum fyld, bølgepap i strimler, tøj eller flyttetæpper.

Mulighederne er mange. Når vi står for pakning af flyttekasser har vi erfaringen til at sørge for at dit gods er pakket så sikkert og nænsomt som muligt. Den bedste flytning er den hvor alt flyttegods ankommer i hel stand.

Flytning af tunge ting

Møbelhund
En møbelhund kan være en hjælp når store ting skal flyttes

For at skåne dig selv og din krop for de mange tunge løft en flytning indeholder, kan du anskaffe dig en møbelhund, bæreseler, en sækkevogn eller rullevogn. 

Vores flyttemænd har erfaringen og udstyret til at sikre at din flytning bliver så skånsom og effektiv som muligt. 

Alt det løse

Markeringspen
En markeringspen er med til at sikre at dine flyttekasser ender i det rum de skal

Vi er ved at være ved vejs ende. Men der er stadig nogen ret nyttige ting du kan anskaffe dig til når du skal flytte.

De vil være en stor hjælp i sidste ende så dine køkkenting ender i køkkenet og ikke i børneværelset på første sal.

Det er småtterier, men ikke desto mindre vigtige for at lette logistikken ved flytning og sørge for at dine flyttekasser er korrekt placeret når du flytter ind.

Så husk markeringspen, elastikker, folieringsfilm og måske endda også sådan noget som fortrykte klistermærker til flyttekasserne.

Flyttetape, sakse og hobbyknive er også essentielle og kan ofte købes i samlede pakker.

Hvad skal du huske når du flytter?

Læs vores artikel her hvor du kan læse om 9 vigtige ting at huske når du flytter.

Oftest stillede spørgsmål omkring flytning i Aarhus.

Hvad koster det at flytte?

Prisen på en flytning i Aarhus afhænger af hvor meget du skal have flyttet, hvor langt du skal flytte, om du selv pakker kasser eller om vi skal hjælpe med det hele. Bestil et udforpigtende flyttetilbud her. Vi kan hjælpe med at finde den rette løsning til dig!

Hvad skal jeg bruge til flytning i Aarhus?

Du skal bruge dette til flytning: Flyttekasser af ønsket kvalitet, bobleplast eller andet til at beskytte dine ejendele, en sækkevogn eller lignende til at transportere de tunge kasser og selvfølgelig tape og tusser til at skrive på flyttekasserne

Kan i hjælpe med akutflytning?

Ja.

Hvad er Jeres telefonnummer?

Har du brug for et Aarhus flyttefirma kan du med fordel ringe til os på 86157260. Vi hjælper med både privatflytning og erhvervsflytning.

Trustpilot

Buchtrup Flytteforretning

Anmeldelser

Annika Bargisen 14. November 2017

Trustpilot
Super hurtig og professionelt stykke arbejde.... Rimelig pris Kan varmt anbefales

Jess 25. April 2018

Trustpilot
Hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint

Adam Hansen 28. September 2018

TrustPilot
Super service, god kommunikation og hurtige. De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed. Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

Anette Cecilie Skriver 22. November 2018

TrustPilot
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden. Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)

Jørgen Peter Erthøj 29. December 2018

TrustPilot
Kan anbefales Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt. Koordineret planlægning. Jørgen Peter Ærthøj

Jens Leipziger 4. Juni 2019

Trustpilot
Alt gik som det skal Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.

Murray Stewart 24. Januar 2019

TrustPilot
Min fjerde flytning hos Buchtrup Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!

LM 6. Januar 2020

Trustpilot
Så let kan det tunge gøres :-) Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib