Firmaflytning Aarhus

Buchtrup - dit flyttefirma i Århus - kan tilbyde lagerhotel og flyttegodsopbevaring

Vi tager hånd om jeres erhvervsflytning

Skal I have flyttet rundt i virksomheden, eller måske står I overfor en komplet kontorflytning til en helt ny adresse? Lad os give jer et flyttetilbud.

Buchtrup Flytteforretning er dit foretrukne Aarhus flyttefirma når det kommer til erhvervsflytning. Med mange års erfaring i branchen er vi det sikre valg. Vi kan klare alle dele af jeres virksomhedsflytning, hvis det er ønsket, da vi har alt udstyret til rådighed i form af flyttemænd, flyttebil, flyttekasser, lift, osv.

Erhvervsflytning på jeres præmisser

Med vores flyttehjælp får i en flytning af jeres virksomhed, der er nøje planlagt efter at minimere tabt arbejdstid for jer, så I så gnidningsfrit som muligt kan fortsætte driften af virksomheden. 

Vi besigtiger altid opgaven gratis inden vi giver et prisoverslag, der modtages inden for 24 timer. På samme tid vurderer vi hvordan flytningen kan planlægges mest hensigtsmæssigt for jeres virksomhed. 

Enten kan I i virksomheden selv stå for en del af flytningen, ved at klare nedpakningen selv, så vi blot fungerer som indbo- og møbeltransport, eller I kan lade os stå for den fulde flytning med alt det inkluderer. 

Her bidrager vi med demontering, nedpakning og transport fra jeres gamle lokaler til de nye. Ved jeres nye lokaler udpakker vi så indboet igen, og kan også hjælpe med montering hvis I ønsker dette.

Mulighed for opbevaring

Har I behov for opmagasinering af indbo, i en kort eller længere periode, kan vi også være behjælpelige i kraft af vores lagerhotel.

Vi har opbevaringsrum tilgængelige, der kan huse al slags indbo, så hvis tilfældet er at I ikke umiddelbart har adgang til de nye lokaler på tidspunktet for flytningen, giver vi jer mulighed for opbevaring af jeres indbo i mellemtiden.

Vores opbevaringsrum er fuldt forsikrede gennem Tryg Forsikring, og dermed også sikkerhedsgodkendt af Tryg, så du roligt kan overlade dit indbo til vores lagerhotel.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis alt dette lyder interessant for jeres virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud efter besigtigelse af opgavens omfang inden for 24 timer fra besigtigelsen.

Tilbuddet kan modtages som en fast pris, mens vi også kan aflønnes efter timepris, alt efter hvad der passer jer bedst. Alle pakkematerialer er inkluderet i prisen.

Kontakt os i dag på tlf. 86 15 72 60 eller e-mail buchtrup2016@gmail.com – eller udfyld formularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og lad os give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning


Trustpilot

Buchtrup Flytteforretning

Anmeldelser

Annika Bargisen 14. November 2017

Trustpilot
Super hurtig og professionelt stykke arbejde.... Rimelig pris Kan varmt anbefales

Jess 25. April 2018

Trustpilot
Hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint

Adam Hansen 28. September 2018

TrustPilot
Super service, god kommunikation og hurtige. De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed. Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

Anette Cecilie Skriver 22. November 2018

TrustPilot
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden. Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)

Jørgen Peter Erthøj 29. December 2018

TrustPilot
Kan anbefales Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt. Koordineret planlægning. Jørgen Peter Ærthøj

Jens Leipziger 4. Juni 2019

Trustpilot
Alt gik som det skal Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.

Murray Stewart 24. Januar 2019

TrustPilot
Min fjerde flytning hos Buchtrup Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!

LM 6. Januar 2020

Trustpilot
Så let kan det tunge gøres :-) Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib