Flyttefirma i Aarhus og omegn

Flyttekasse

Privatflytning med flyttefirma i Aarhus? Vi løfter enhver opgave!

Uanset om der er tale om en privatflytning af en sofa eller hele boligen, er Buchtrup Flytteforretning, dit Aarhus flyttefirma, klar til at løfte opgaven!

Med base i Hasselager, foretager vi bl.a. flytning i Aarhus, Viby, Hørning, Risskov, Lystrup, Egå og Hinnerup.

Uanset om du skal flyttes 100 meter ned af gaden eller til en helt anden landsdel, så stiller Buchtrup effektive og erfarne flyttefolk til rådighed.

Sammen planlægger vi en flytning, der passer til dine behov. Buchtrup Flytteforretning tilbyder både almindelige, budgetvenlige flytninger for private, samt full-service flytninger, hvor vi også hjælper dig med nedpakning, opstilling og montering.

Kontakt os på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular, så kigger vi gerne forbi og vurderer opgaven og kommer med et godt tilbud på din privatflytning – selvfølgelig helt uforpligtende!

Udstyret i orden

Flytning af flygel fra 22
Flytning af flygel fra 22. etage

Hos Buchtrup Flytteforretning er kun det bedste godt nok. Derfor har vi valgt at investere i godt udstyr, der gør at ingen flytteopgave er for krævende for os.

Alle vores flyttevogne er luftaffjedrede, hvilket sikrer en nænsom transport af dit flyttegods over alle distancer. 

Vores erfarne flyttefolk har overblikket, og sørger for at flytningen forløber som planlagt. Vi behandler alle dine ejendele som var de vores egne, og vores flyttefolk sætter en dyd i at flytte sikkert rundt på dit indbo. Selv hvis uheldet, imod al forventning, skulle være ude, har vi en god forsikring, der dækker alle tænkelige skader.

Derudover tilbyder vi også flyttekasser, der kan stilles til rådighed efter behov.

Bor du højt oppe? Den klarer vi også – vores flyttelift kan nå op til 25 meter, så du kan få transporteret dine større møbler ned, uden at skulle overbelaste dig selv eller vores flyttemænd.

Vores lift kan også hjælpe med flytning af klaver eller flygel, og ellers har vi samarbejde med de bedste i landet til flytning af sådanne genstande, så du kan være sikker på at det kommer sikkert fra A til B.

Flytning til udlandet

En flytning til udlandet indebærer en del flere hensyn end en flytning indenfor landets grænser. Derfor er det en rigtig god idé at konsultere sig hos en flytteforretning, der har erfaring med udlandsflytninger.

Dette kan vi også hjælpe dig med, da vi også har erfaring med internationale flytninger i Norden og EU, så vi ved hvad der skal til når der er tale om flytning til udlandet. Vi sørger for de nødvendige papirer, der kræves i forbindelse med international transport, og hjælper dig med at holde det forkromede overblik.

Forskellen på vores flytteservices

Vi forsøger altid at indfri dine forventninger til flytteopgaven, og derfor kan du selv vælge hvilken type privatflytning du ønsker. 

Hvis du gerne vil have en billig flytning, kræver det lidt mere af dig selv. Her forventes at du selv pakker alle dine ejendele i flyttekasser, samt selv hjælper med at pakke flyttebilen. På den måde kan der spares tid, hvilket vil betyde at du ender med at spare penge.

Læs eventuelt denne lille artikel med tips til ting du skal huske når du selv pakker ned.

Vi tilbyder selvfølgelig også full-service, hvor vi klarer alt nedpakning og demontering af fraflyttelsesadressen, og ordner alt udpakning, opstilling og montering på din nye adresse. Denne løsning kan fungere rigtig godt, hvis du ikke er i stand til at håndtere flytningen selv.

Vi står til rådighed hvis der opstår flere spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille vores flytteservice – Fang os på telefon eller e-mail og få et gratis og uforpligtende tilbud på flytning i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og lad os give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning


Trustpilot

Buchtrup Flytteforretning

Anmeldelser

Annika Bargisen 14. November 2017

Trustpilot
Super hurtig og professionelt stykke arbejde.... Rimelig pris Kan varmt anbefales

Jess 25. April 2018

Trustpilot
Hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint

Adam Hansen 28. September 2018

TrustPilot
Super service, god kommunikation og hurtige. De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed. Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

Anette Cecilie Skriver 22. November 2018

TrustPilot
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden. Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)

Jørgen Peter Erthøj 29. December 2018

TrustPilot
Kan anbefales Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt. Koordineret planlægning. Jørgen Peter Ærthøj

Jens Leipziger 4. Juni 2019

Trustpilot
Alt gik som det skal Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.

Murray Stewart 24. Januar 2019

TrustPilot
Min fjerde flytning hos Buchtrup Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!

LM 6. Januar 2020

Trustpilot
Så let kan det tunge gøres :-) Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib