Få flyttetilbud

mover with clipboard

Få et flyttetilbud fra et Aarhus flyttefirma - helt uforpligtende

Over 50 år med flyttehjælp

Buchtrup Flytteforretning, dit Aarhus Flyttefirma, har siden 1964 givet flyttetilbud til folket. Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse, hvilket betyder at du bestemmer hvordan din flytning skal foregå.

Igennem årene har vi opnået erfaring med alle slags flytteopgaver, hvad end der er tale om privatflytning eller erhvervsflytning. Vi står inde for vores service, hvilket betyder at vi besigtiger opgaven inden vi kommer med et prisoverslag. 

På den måde kan vi bedre danne os et overblik over præcis hvordan du gerne vil have flytningen til at foregå, og dermed kan vi give dig et mere nøjagtigt tilbud.

Vi har flyttekasser til rådighed alt efter dit behov, og hjælper gerne med både nedpakning og demontering på fraflytningsadressen, samt udpakning og montering ved dit nye hjem. 

Uanset hvordan du ønsker din flytning skal foregå, er Buchtrup Flytteforretning klar til at tilbyde dig professionel flyttehjælp med ansvar.

Flytning i trygge hænder

Når vores flyttefirma har haft en flyttemand ude og besigtige din opgave, vil du modtage et tilbud fra os inden for 24 timer. Alle vores besigtigelser er ganske gratis.

Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og modtage et tilbud online. Her vil vi bedst kunne give et retvisende tilbud, hvis du beskriver opgaven så detaljeret som muligt.

Angiv gerne detaljer som antal m², møbelmængde, afstand mellem fra- og tilflytningsadresse, og så meget andet nyttig information, der kan hjælpe os med at estimere en fast pris.

Alternativt kan du også vælge timepris for vores service, hvilket kan være en fordel hvis der er tale om en opgave af mindre omfang. Alle vores tilbud er med pakkematerialer inkluderet.

Vores møbeltransport er forsikret ved Tryg Forsikring, så dit indbo er dækket ind hvis uheldet, imod al forventning, skulle være ude.

Kontakt os i dag på tlf. 86 15 72 60 eller e-mail buchtrup2016@gmail.com – eller udfyld formularen her på siden – for at modtage et flyttetilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og lad os give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning


Trustpilot

Buchtrup Flytteforretning

Anmeldelser

Annika Bargisen 14. November 2017

Trustpilot
Super hurtig og professionelt stykke arbejde.... Rimelig pris Kan varmt anbefales

Jess 25. April 2018

Trustpilot
Hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint

Adam Hansen 28. September 2018

TrustPilot
Super service, god kommunikation og hurtige. De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed. Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

Anette Cecilie Skriver 22. November 2018

TrustPilot
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden. Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)

Jørgen Peter Erthøj 29. December 2018

TrustPilot
Kan anbefales Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt. Koordineret planlægning. Jørgen Peter Ærthøj

Jens Leipziger 4. Juni 2019

Trustpilot
Alt gik som det skal Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.

Murray Stewart 24. Januar 2019

TrustPilot
Min fjerde flytning hos Buchtrup Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!

LM 6. Januar 2020

Trustpilot
Så let kan det tunge gøres :-) Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib