Opbevaring & lagerhotel

Få opbevaret dine møbler til en attraktiv pris

Som flyttefirma i Aarhus, tilbyder vi også opbevaring, da vi ved at en flytning nogle gange kan trække ud, så dine ejendele ikke altid har et sted at blive opbevaret. Andre gange kan man have brug for opmagasinering af sine genstande i en længere periode pga. udlandsophold. 

Vi har gode faciliteter til opbevaring i kortere eller længere tid, til private eller virksomheder. Når familien eksempelvis skal flytte og endnu ikke har fundet sit nye hjem, eller når der er nye udfordringer udenfor landets grænser, så passer vi godt på jeres ting.

Her kan vi være behjælpelige med vores depotrum i Aarhus området. Vi har små træcontainere med en størrelse på 6m³, der er en velegnet måde til opbevaring af møbler, flyttekasser og andet flyttegods. Har du brug for små eller store flyttekasser, så kan vi også stille disse til rådighed.

 Vores faciliteter er: 

  • Opvarmede 
  • Tørre
  •  Ventilerede
  • Sikre 
  • Og udstyret med alarmsystem

Nedpakning til opbevaringsrum i Aarhus

Skal du have opbevaret nogle genstande i forbindelse med en flytning med os, tager vores flyttemænd sin del af de tunge ting og hjælper dig gerne med demontering, nedpakning og transport ud til vores lagerhotel.

Det kan oftest betale sig at tage imod vores flyttehjælp når det kommer til nedpakningen, da der på den måde kan pakkes mest hensigtsmæssigt i forhold til at udfylde pladsen i dit opbevaringsrum, og dermed kan du ende med at spare penge på opbevaringen.

Vi tager imod alt slags indbo, og du kan være sikker på at dine ejendele er i sikre hænder, når du handler med Buchtrup Flytteforretning. 

Få et godt tilbud på opbevaring : Ring på 86 15 72 60

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og lad os give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning


Trustpilot

Buchtrup Flytteforretning

Anmeldelser

Annika Bargisen 14. November 2017

Trustpilot
Super hurtig og professionelt stykke arbejde.... Rimelig pris Kan varmt anbefales

Jess 25. April 2018

Trustpilot
Hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint

Adam Hansen 28. September 2018

TrustPilot
Super service, god kommunikation og hurtige. De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed. Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

Anette Cecilie Skriver 22. November 2018

TrustPilot
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden. Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)

Jørgen Peter Erthøj 29. December 2018

TrustPilot
Kan anbefales Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt. Koordineret planlægning. Jørgen Peter Ærthøj

Jens Leipziger 4. Juni 2019

Trustpilot
Alt gik som det skal Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.

Murray Stewart 24. Januar 2019

TrustPilot
Min fjerde flytning hos Buchtrup Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!

LM 6. Januar 2020

Trustpilot
Så let kan det tunge gøres :-) Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib