Få flyttetilbud

Buchtrup Flytteforretning, dit Aarhus Flyttefirma, har siden 1964 givet flyttetilbud til folket.

Få et flyttetilbud fra et Århus flyttefirma – Helt uforpligtende

Over 50 år med flyttehjælp

Buchtrup Flytteforretning, dit Aarhus Flyttefirma, har siden 1964 givet flyttetilbud til folket. Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse, hvilket betyder at du bestemmer hvordan din flytning skal foregå.

Igennem årene har vi opnået erfaring med alle slags flytteopgaver, hvad end der er tale om privatflytning eller erhvervsflytning. Vi står inde for vores service, hvilket betyder at vi besigtiger opgaven inden vi kommer med et prisoverslag.

På den måde kan vi bedre danne os et overblik over præcis hvordan du gerne vil have flytningen til at foregå, og dermed kan vi give dig et mere nøjagtigt tilbud.

Vi har flyttekasser til rådighed alt efter dit behov, og hjælper gerne med både nedpakning og demontering på fraflytningsadressen, samt udpakning og montering ved dit nye hjem.

Uanset hvordan du ønsker din flytning skal foregå, er Buchtrup Flytteforretning klar til at tilbyde dig professionel flyttehjælp med ansvar.

Flytning i trygge hænder

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, allerede imorgen.

Du kan også sende os en mail på Buchtrup2016@gmail.com eller ringe til os på 86 15 72 60

Når vores flyttefirma har haft en flyttemand ude og besigtige din opgave, vil du modtage et tilbud fra os inden for 24 timer. Alle vores besigtigelser er ganske gratis.

Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og modtage et tilbud online. Her vil vi bedst kunne give et retvisende tilbud, hvis du beskriver opgaven så detaljeret som muligt.

Angiv gerne detaljer som antal m², møbelmængde, afstand mellem fra- og tilflytningsadresse, og så meget andet nyttig information, der kan hjælpe os med at estimere en fast pris.

Alternativt kan du også vælge timepris for vores service, hvilket kan være en fordel hvis der er tale om en opgave af mindre omfang. Alle vores tilbud er med pakkematerialer inkluderet.

Vores møbeltransport er forsikret ved Tryg Forsikring, så dit indbo er dækket ind hvis uheldet, imod al forventning, skulle være ude.

Se her, hvad det koster at flytte med Aarhus flyttefirma

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.