Om os

Buchtrup Flytteforretning er en danskejet flytteforretning, der siden 1964 har foretaget professionelle flytninger mellem adresser i Danmark.

Buchtrup flytteforretning – Aarhus flyttefirma med erfaring

Buchtrup Flytteforretning er en danskejet flytteforretning, der siden 1964 har foretaget professionelle flytninger mellem adresser i Danmark. Vi foretager i dag også internationale flytninger i Norden og i dele af Europa.

Vi er en mindre virksomhed med base i Hasselager. Vi har erfarne flyttefolk, der lægger vægt på den personlige service, og vi har i mange år flyttet for både erhvervslivet og private, og tager den dag i dag stadig fat med et smil, og med samme entusiasme som altid.

Vores service består, udover pakning og flytning, i opmagasinering af indbo og arkivmateriale, for såvel erhvervslivet som private.

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Har du spørgsmål?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 86 15 72 60
buchtrup2016@gmail.com