Privatflytning

Uanset om der er tale om en privatflytning af en sofa eller hele boligen, er Buchtrup Flytteforretning, dit Aarhus flyttefirma, klar til at løfte opgaven!

Privatflytning med flyttefirma i Aarhus? Vi løfter enhver opgave!

Uanset om der er tale om en privatflytning af en sofa eller hele boligen, er Buchtrup Flytteforretning, dit Aarhus flyttefirma, klar til at løfte opgaven!

Med base i Hasselager, foretager vi bl.a. flytning i Aarhus, Viby, Hørning, Risskov, Lystrup, Egå og Hinnerup.

Uanset om du skal flyttes 100 meter ned af gaden eller til en helt anden landsdel, så stiller Buchtrup effektive og erfarne flyttefolk til rådighed.

Sammen planlægger vi en flytning, der passer til dine behov. Buchtrup Flytteforretning tilbyder både almindelige, budgetvenlige flytninger for private, samt full-service flytninger, hvor vi også hjælper dig med nedpakning, opstilling og montering.

Udstyret i orden

Hos Buchtrup Flytteforretning er kun det bedste godt nok. Derfor har vi valgt at investere i godt udstyr, der gør at ingen flytteopgave er for krævende for os.

Alle vores flyttevogne er luftaffjedrede, hvilket sikrer en nænsom transport af dit flyttegods over alle distancer.

Vores erfarne flyttefolk har overblikket, og sørger for at flytningen forløber som planlagt. Vi behandler alle dine ejendele som var de vores egne, og vores flyttefolk sætter en dyd i at flytte sikkert rundt på dit indbo. Selv hvis uheldet, imod al forventning, skulle være ude, har vi en god forsikring, der dækker alle tænkelige skader.

Derudover tilbyder vi også flyttekasser, der kan stilles til rådighed efter behov.

Bor du højt oppe? Den klarer vi også – vores flyttelift kan nå op til 25 meter, så du kan få transporteret dine større møbler ned, uden at skulle overbelaste dig selv eller vores flyttemænd.

Vores lift kan også hjælpe med flytning af klaver eller flygel, og ellers har vi samarbejde med de bedste i landet til flytning af sådanne genstande, så du kan være sikker på at det kommer sikkert fra A til B.

Flytning til udlandet

En flytning til udlandet indebærer en del flere hensyn end en flytning indenfor landets grænser. Derfor er det en rigtig god idé at konsultere sig hos en flytteforretning, der har erfaring med udlandsflytninger.

Dette kan vi også hjælpe dig med, da vi også har erfaring med internationale flytninger i Norden og EU, så vi ved hvad der skal til når der er tale om flytning til udlandet. Vi sørger for de nødvendige papirer, der kræves i forbindelse med international transport, og hjælper dig med at holde det forkromede overblik.

Forskellen på vores flytteservices

Vi forsøger altid at indfri dine forventninger til flytteopgaven, og derfor kan du selv vælge hvilken type privatflytning du ønsker.

Hvis du gerne vil have en billig flytning, kræver det lidt mere af dig selv. Her forventes at du selv pakker alle dine ejendele i flyttekasser, samt selv hjælper med at pakke flyttebilen. På den måde kan der spares tid, hvilket vil betyde at du ender med at spare penge.

Læs eventuelt denne lille artikel med tips til ting du skal huske når du selv pakker ned.

Vi tilbyder selvfølgelig også full-service, hvor vi klarer alt nedpakning og demontering af fraflyttelsesadressen, og ordner alt udpakning, opstilling og montering på din nye adresse. Denne løsning kan fungere rigtig godt, hvis du ikke er i stand til at håndtere flytningen selv.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon (+45) 86 15 72 60, e-mail buchtrup2016@gmail.com eller gennem vores kontaktformular, så kigger vi gerne forbi og vurderer opgaven og kommer med et godt tilbud på din privatflytning – selvfølgelig helt uforpligtende!

Vil du se billeder af vores arbejde?

Har du spørgsmål?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 86 15 72 60
buchtrup2016@gmail.com