Firmaflytning

Skal I have flyttet rundt i virksomheden, eller måske står I overfor en komplet kontorflytning til en helt ny adresse? Lad os give jer et flyttetilbud.

Vi tager hånd om jeres firmaflytning

Skal I have flyttet rundt i virksomheden, eller måske står I overfor en komplet kontorflytning til en helt ny adresse? Lad os give jer et flyttetilbud.

Buchtrup Flytteforretning er dit foretrukne Aarhus flyttefirma når det kommer til erhvervsflytning. Med mange års erfaring i branchen er vi det sikre valg. Vi kan klare alle dele af jeres virksomhedsflytning, hvis det er ønsket, da vi har alt udstyret til rådighed i form af flyttemænd, flyttebil, flyttekasser, lift, osv.

Firmaflytning på jeres præmisser

Med vores flyttehjælp får i en flytning af jeres virksomhed, der er nøje planlagt efter at minimere tabt arbejdstid for jer, så I så gnidningsfrit som muligt kan fortsætte driften af virksomheden.

Vi besigtiger altid opgaven gratis inden vi giver et prisoverslag, der modtages inden for 24 timer. På samme tid vurderer vi hvordan flytningen kan planlægges mest hensigtsmæssigt for jeres virksomhed.

Enten kan I i virksomheden selv stå for en del af flytningen, ved at klare nedpakningen selv, så vi blot fungerer som indbo- og møbeltransport, eller I kan lade os stå for den fulde flytning med alt det inkluderer.

Her bidrager vi med demontering, nedpakning og transport fra jeres gamle lokaler til de nye. Ved jeres nye lokaler udpakker vi så indboet igen, og kan også hjælpe med montering hvis I ønsker dette.

Mulighed for opbevaring

Har I behov for opmagasinering af indbo, i en kort eller længere periode, kan vi også være behjælpelige i kraft af vores lagerhotel.

Vi har opbevaringsrum tilgængelige, der kan huse al slags indbo, så hvis tilfældet er at I ikke umiddelbart har adgang til de nye lokaler på tidspunktet for flytningen, giver vi jer mulighed for opbevaring af jeres indbo i mellemtiden.

Vores opbevaringsrum er fuldt forsikrede gennem Tryg Forsikring, og dermed også sikkerhedsgodkendt af Tryg, så du roligt kan overlade dit indbo til vores lagerhotel.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis alt dette lyder interessant for jeres virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud efter besigtigelse af opgavens omfang inden for 24 timer fra besigtigelsen.

Tilbuddet kan modtages som en fast pris, mens vi også kan aflønnes efter timepris, alt efter hvad der passer jer bedst. Alle pakkematerialer er inkluderet i prisen.

Kontakt os i dag på tlf. (+45) 86 15 72 60 eller e-mail buchtrup2016@gmail.com – eller udfyld vores kontaktformular.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Har du spørgsmål?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 86 15 72 60
buchtrup2016@gmail.com