Flyttefirma Aalborg - Effektive flyttemænd til gode priser

Skal dit flyttefirma i Aalborg være både omhyggeligt, effektivt og personligt, så kan du med fordel vælge Buchtrup Flyt til din flytning. Vi har nemlig siden 1964 flyttet både for private og erhverv, og vi kan derfor tilbyde vores hjælp til gode priser.

Vi tilbyder:

  • Professionel flytning med over 50 års erfaring
  • Personligt flyttefirma i hele Aalborg
  • Alt fra nedpakning, flytning og opbevaring af indbo

Din professionelle flyttemand

Hvad end det er et helt hjem eller en mindre flytning, der er tale om, kan du med fordel bruge vores flyttemænd til din opgave. Vi påtager store som små opgaver, til både privatflytning og til firmaflytning.

Vælger du Buchtryp Flyt som dit flyttefirma Aalborg, kan du være sikker på, at du vil møde både engagerede og kompetente flyttemænd. Vi fokusere altid på dine behov, og derfor vil disse også være vigtige for os at opfylde.

Vil du høre mere om priser, og hvad du kan forvente dig af vores flyttefirma Aalborg, kan du med fordel kontakte os gennem vores kontaktformular og få et godt tilbud til en billig pris.

Flytteservice fra vores flyttefirma Aalborg

Selvom vi har til huse i Hasselager, syd for Aarhus, tager vi gerne turen til Aalborg for at assistere dig ved din flytning. Hertil er det muligt både at booke en flyttemand eller flere flyttemænd med dertil flyttebil, samt få bragt flyttekasser, pap, plast og andet indpakningsmateriale med, hvis dette er behøvet og ønsket.

Ønsker du hellere at have en billig løsning, kan du selv vælge at pakke dine kasser ned, så det kun skal løftes ud i bilen og køres af sted, når vores flyttefirma Aalborg kommer forbi dig.

Lad os sammen finde den bedste løsning til netop din flytning, med priser, som du også kan være med på. Vi ser helst, at du får den bedste oplevelse ud af det, og derfor er vi også villige til at gå langt for, at din flytning bliver så overkommelig som muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, allerede imorgen.

Du kan også sende os en mail på Buchtrup2016@gmail.com eller ringe til os på 86 15 72 60

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Opbevaring hos flyttefirma Aalborg

Skal du flytte i noget mindre, har du nogle ting, som du ikke ved, hvad du skal gøre af i en kortere eller længere periode, eller har du af andre årsager brug for opbevaring, kan vi også hjælpe med dette.

I vores lagerhotel finder du nemlig opbevaringsrum på 6m3, hvor du kan have både store og små ting stående, hvis der skulle være noget, som vores flyttemand ikke skal tage med videre, eller hvis det blot skal opbevares for en stund.

Skal du bruge et flyttefirma Skanderborg, så se mere her.