Flyttefirma Skanderborg - Din personlige flytteservice

Har du brug for hjælp fra et flyttefirma i Skanderborg, så har du fundet det rette sted at lede. Hos Buchtrup Flytteforretning har vi nemlig stor erfaring med flytteservice og opbevaring, og kan derfor med stor omhu varetage opgaven med at flytte og opbevare dine ejendele.

Vi tilbyder:

  • Professionel flytning siden 1964
  • Vi tilbyder alt fra pakning, flytning og opbevaring af indbo
  • Personligt flyttefirma i Skanderborg og omegn

En professionel flyttemand

Vælger du Buchtrup Flytteforretning til din flytning, kan du være sikker på at møde et professionelt og erfarent flyttefirma, der kan varetage både nedpakning, flytning og opbevaring af dit indbo, så du kan fokusere på de vigtige ting.

Vi tilbyder både flytteservice til privatflytning og erhvervsflytning i Skanderborg, så hvad end det er i privat- eller erhvervsregi, klarer vi opgaven. 

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen, giv os et kald på telefon: (+45) 86 15 72 60, eller ved at sende os en mail på: buchtrup2016@gmail.com. Så finder vi sammen en god løsning med vores flyttefirma Skanderborg.

Et flyttefirma i Skanderborg med øje for dine behov

Har du nogle særlige behov eller ønsker til din flytning, er vi klar til at lytte. Vi ønsker nemlig at gøre vores flytteservice så personlig og bekvem, som overhovedet muligt, og derfor går vi også gerne ekstra langt for, at du netop får den oplevelse med vores flyttefirma, som du fortjener.

Er det en flytning på budget, eller en flytning af større omfang, så finder vi en god løsning. Vi kan nemlig sammensætte en billig flytteservice, hvor du selv nedpakker og opstiller, og så klarer vi resten. Omvendt kan vi også varetage hele opgaven – alt fra nedpakningen til udpakningen. Kontakt vores flyttefirma i dag for at få et tilbud på netop din flytning i Skanderborg.

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, allerede imorgen.

Du kan også sende os en mail på Buchtrup2016@gmail.com eller ringe til os på 86 15 72 60

Opbevaring eller flytteservice i Skanderborg?

Vores flyttefirma Skanderborg flytter gerne både hele, eller bare dele af private hjem, erhvervslokaler og meget mere, men vi tilbyder også opbevaring af genstande, som du måske ikke kan finde plads til, eller har brug for opbevaring til i en kortere eller længere periode.

På vores lagerhotel finder du, de ideelle forhold til opbevaring af både mindre og større ting. Vores depotrum på 6m3 er velegnede til både inventar, møbler, flyttekasser og andet. Her er der nemlig temperaturregulering og ventilering, for at sikre et tørt og velegnet miljø til opbevaring, som naturligvis også er sikret med både alarmsystem og overvågning.

Lyder det som en mulighed, du gerne vil gøre brug af, hos vores flyttefirma Skanderborg, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Skal du også bruge opbevaring Aarhus eller et flyttefirma Aalborg, så se mere her. 

FAQ

Hvad får man med i flytteservice i Skanderborg?

Når du bestiller flytteservice hos et flyttefirma Skanderborg, kan du ofte selv vælge, hvad der skal være med i servicen. Dette gælder både, når det handler om ned- og udpakning med, om flyttefirmaet skal tage kasser og pap med, eller om du helst klarer alt dette selv.

Hvor lang tid tager flytning med et flyttefirma i Skanderborg?

Det er meget forskelligt, hvor længe en flytning tager med et flyttefirma i Skanderborg. Det hele kommer nemlig an på, hvad der skal flyttes, omfanget her af og antallet af flyttemænd. Er det et helt hjem, der skal pakkes ned og flyttes, kan du godt regne med at bruge mellem 6 og 8 timer.

Hvad koster et flyttefirma i Skanderborg?

Der vil typisk være en timepris per flyttemand og per flyttebil, når du flytter med flyttefirma Skanderborg. Derfor vil prisen også afhænge af, hvor meget assistance, du behøver. Du kan dog forvente at skulle af med omkring 1.000 kr. i timen for en standard flytning med flytteservice.

Hvor mange flyttekasser skal man bruge ved flytning?

Hvor mange flyttekasser, du behøver til din flytning varierer naturligvis, alt efter, hvor meget, der skal flyttes, størrelsen på dit hjem eller de lokaler, der skal pakkes ned og meget mere. Men som udgangspunkt kan du regne med en halv flytte kasse per kvadratmeter og ellers omkring 5 flyttekasser per person.

Århus flyttefirma

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.