Opbevaring Aarhus - Få opbevaret dine ting sikkert

Dit flyttefirma i Aarhus tilbyder også lagerhotel og opbevaring af dine møbler og ejendele trygt og sikkert. Måske du står i en mellemperiode af en flytning eller ikke har plads til det hele derhjemme. Vi kan tilbyde leje af opbevaringsrum i både kortere og længere perioder til en attraktiv pris.

I sikre hænder hos Buchtrup Flyt

Dine ejendele er altid i sikre hænder, når du vælger Buchtrup Flyt, uanset om det er flytning for private og erhverv eller opmagasinering af dine ting i Aarhus, det handler om. Vi har siden 1964 foretaget professionelle flytninger, og i dag omfatter vores services også flytning i Norden, samt leje af opbevaringsrum. 

Opbevaring Aarhus - Depotrum til en attraktiv pris

Flytning er ikke altid nemt, og det kan tit trække ud. Derfor tilbyder vi opmagasinering eller leje af opbevaringsrum i Aarhus, så du ikke behøver at bekymre dig om dine ting, hvis du står en kortere eller længere periode uden et sted at kunne opbevare dit indbo. Det kan også være, at du skal ud at rejse i en længere periode eller noget helt andet. Vi passer med glæde på dine ting, så du får dem retur som du efterlod dem. 

Det hele tilbyder vi til en attraktiv pris, så hvis du har brug for opmagasinering i Aarhus, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af opbevaringsrum. 

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, allerede imorgen.

Du kan også sende os en mail på Buchtrup2016@gmail.com eller ringe til os på 86 15 72 60

Opmagasinering for private og erhverv

Vores opbevaring i består af 6 m3 træcontainere, der er oplagte til at opbevare dine møbler, arkiver og andre ejendele. Hvis du har brug for flyttekasser, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med det. 

Vores faciliteter er suveræne, så der ikke sker dine ting noget, og alle træcontainere er opvarmede, tørre, ventilerede, sikret og udstyret med alarmsystem.

Skal du bruge et flyttefirma Skanderborg, så se mere her. 

Nedpakning af dine ejendele til opbevaring i Aarhus

Hos Buchtrup Flyt kan vi flytte alt indbo, og vi vil også gerne hjælpe dig med nedpakningen til din opbevaring Aarhus, så der pakkes mest hensigtsmæssigt i forhold til pladsudnyttelsen af dit depotrum. Vi kan altså hjælpe med alt fra nedpakning og demontering til transporten ud til vores opbevaringsrum. 

Vi står også klar til at hjælpe jer med privatflytning, firmaflytning og hjælper med både stort som småt. Kontakt os i dag, og få tilbud på flytning eller opbevaring Aarhus i morgen!

Var det noget med et elselskab med månedlig betaling, så skal du læse mere her. 

flyttefirma århus

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.