Lagerhotel og opbevaring

Som flyttefirma i Århus, tilbyder vi også opbevaring, da vi ved at en flytning nogle gange kan trække ud, så dine ejendele ikke altid har et sted at blive opbevaret.

Få opbevaret dine møbler på lagerhotel i Århus til attraktiv pris

Som Århus flyttefirma, tilbyder vi også opbevaring på vores lagerhotel i Århus nær Skanderborg, da vi ved at en flytning nogle gange kan trække ud, så dine ejendele ikke altid har et sted at blive opbevaret. Andre gange kan man have brug for opmagasinering af sine genstande i en længere periode pga. udlandsophold.

Vi har gode faciliteter til opbevaring i kortere eller længere tid, til private eller virksomheder. Når familien eksempelvis skal flytte og endnu ikke har fundet sit nye hjem, eller når der er nye udfordringer udenfor landets grænser, så passer vi godt på jeres ting.

Her kan vi være behjælpelige med vores depotrum i Aarhus området. Vi har små træcontainere med en størrelse på 6m³, der er en velegnet måde til opbevaring af møbler, flyttekasser og andet flyttegods. Har du brug for små eller store flyttekasser, så kan vi også stille disse til rådighed.

Faciliteterne på vores lagerhotel er:

  • Opvarmede
  • Tørre
  • Ventilerede
  • Sikre
  • Udstyret med alarmsystem

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, allerede imorgen.

Du kan også sende os en mail på Buchtrup2016@gmail.com eller ringe til os på 86 15 72 60

Nedpakning til opbevaringsrum i Århus

Skal du have opbevaret nogle genstande i forbindelse med en flytning med os, tager vores flyttemænd sin del af de tunge ting og hjælper dig gerne med demontering, nedpakning og transport ud til vores lagerhotel.

Det kan oftest betale sig at tage imod vores flyttehjælp når det kommer til nedpakningen, da der på den måde kan pakkes mest hensigtsmæssigt i forhold til at udfylde pladsen i dit opbevaringsrum, og dermed kan du ende med at spare penge på opbevaringen.

Vi tager imod alt slags indbo, og du kan være sikker på at dine ejendele er i sikre hænder, når du handler med Buchtrup Flytteforretning.

Har du brug for et flyttefirma Jylland, så se mere her. 

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.