Flyttefirma Jylland - Personlig service med jysk flyttemand

Står du og mangler et flyttefirma i Jylland, der kan tage hånd om dine ejendele? Så er Buchtrup Flytteforretning måske lige netop det, du leder efter. Vi tilbyder nemlig personlig service til gode priser med flyttemænd med stor erfaring.

  • Dit personlige flyttefirma i Jylland
  • Vi pakker, flytter og opbevarer gerne dine ejendele
  • Professionel flytning siden 1964

Jyske flyttemænd med stor erfaring

Skal du have hjælp til din flytning i Jylland, og skal det gerne være et flyttefirma, der har styr på tingene, og måske også gerne til en fordelagtig pris? Hos Buchtrup Flytteforretning gør vi en dyd ud af, at opfylde vores kunders behov på bedste vis. Derfor personliggør vi også enhver flytning, så den netop tilpasses dine ønsker.

Hvad end der er tale om privatflytning, hvor hele eller kun enkelte dele af et hjem skal nedpakkes, flyttes og udpakkes, eller en erhvervsflytning, hvor der er behov for transport og opbevaring, så klarer vi det hele. Vi tager nemlig både private og erhvervskunder ind, når der er brug for en erfaren flyttemand til at gøre flytningen nemmere.

Et flyttefirma i Jylland efter dine behov

Vi ved, at alle flytninger er forskellige, og derfor står vi også altid klar til at gribe enhver opgave an, som det passer dig bedst. Det kan være, at du har brug for en hel flok af flyttemænd til din flytning fra Sjælland til Jylland, eller omvendt, eller blot en enkelt flyttemand med godt overblik.

Uanset hvad, finder vi sammen en god løsning, der opfylder dine behov og ønsker. Måske du ønsker en billig løsning med lave priser, hvor du selv pakker ned, men har brug for transport. Anderledes kunne det være, at du har brug for en full-service opgave, hvor der er brug for både lastbil og flere mænd fra et flyttefirma Jylland.

Lad os hjælpe dig med din flytning. Kontakt gerne vores flyttefirma Jylland i dag, enten via vores kontaktformular her på siden, på telefon: (+45) 86 15 72 60, eller per mail: buchtrup2016@gmail.com.

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, allerede imorgen.

Du kan også sende os en mail på Buchtrup2016@gmail.com eller ringe til os på 86 15 72 60

Flyttefirma med service og opbevaring i Jylland

Om du skal bruge et flyttefirma til privat eller erhverv, det gør ingen forskel for vores service. Vi tilbyder samme høje standard og hertil opbevaring af dine ejendele. På vores lagerhotel i Hasselager kan du få opbevaring nær Århus, hvor der både er sikret et godt, temperaturreguleret miljø med stor sikring og alarmsystem.

Hør mere om vores opbevaringsmuligheder i dag. Kontakt os for mere information.

Skal du bruge et flyttefirma Skanderborg eller et flyttefirma Aalborg, så se mere her. 

FAQ

Hvad koster det at hyre et flyttefirma i Jylland?

Det er svært at svare entydigt på, hvad en flytning med et flyttefirma Jylland koster. Dette kommer nemlig an på den service, du vælger. Om der er brug for én eller flere flyttemænd, en mindre eller større lastbil, ned- og udpakning, osv. Du kan dog forvente en pris på omkring 1.000 kr. i timen.

Hvor længe tager en flytning?

Hvor længe en flytning tager varierer alt efter størrelse og behov. Er der tale om et helt hjem, der skal nedpakkes og flyttes, tager det naturligvis længere tid, end hvis du blot skal have transporteret få flyttekasser eller ejendele fra A til B. En større flytning vil det dog ofte tage mellem 6 og 8 timer.

Hvordan flytter man billigst med et flyttefirma i Jylland?

Hos Buchtrup Flytteforretning er vi ganske fleksible og kan tilbyde en flytning til en god pris. Du opnår den billigste flytning, hvis du selv pakker ned og pakker ud, da dette sparer dig for betalt tid. Dog vil dette ofte ikke være den hurtigste løsning, da flyttemænd har teknikker og erfaring til hurtig flytning i Jylland.

Hvor finder man et flyttefirma i Jylland til både privat og erhverv?

Har du brug for et flyttefirma i Jylland, der både kan flytte for private og erhverv, så kan du med fordel række ud til os, hos Buchtrup Flytteforretning, hvor vi har erfaring med begge dele. Vores flytteservice omfatter nemlig både service til privatpersoner og til erhvervskunder.

Århus flyttefirma

Vil du vide mere?

Står du overfor en flytning, så kontakt Buchtrup Flytteforretning i dag – vi tager ekstra god hånd om dit indbo.

Ring til os på telefon (+45) 86 15 72 60, eller send en mail til buchtrup2016@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.